Collectie hangers en colliers

Schakelcollier

Dit collier is gemaakt uit allemaal dezelfde schakels. De sluiting heb ik zelf ontworpen en ziet er bijna hetzelfde uit als de andere schakels. Hij is geheel hoogglans afgewerkt en ligt mooi om de nek.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Delftse giethanger

Deze zilveren giethanger heb ik speciaal ontworpen voor het Delfts gieten. Hij heeft een grove structuur met gepolijste randen en is zowel voor mannen als voor vrouwen een bijzonder sieraad om te dragen.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Aka hanger

Deze hanger is gemaakt van bolle zilveren elementen en afgemaakt met een granaat. In zijn geheel hoogglans afgewerkt zodat de rondingen nog meer opvallen.

Ossa sepia hanger

Deze hanger is gemaakt van een gegoten stuk, draad en een amethist. Zoals bij mijn anderen ontwerpen heb ik weer geprobeerd mijn cirkels toe te passen en met diepte te spelen. Het middelste stuk is gegoten in Ossa sepia waardoor het een bijzondere structuur heeft.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Zilveren smeedhanger

Deze hanger is geheel in vorm gesmeed en hoogglans en mat afgewerkt. Als afsluiting van de vorm heb ik een malachiet gezet.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)
In opdracht

Hoe ik werk

w

Maak een afspraak

Bel of mail me zodat we een afspraak maken om uw wens te bespreken.

Bepalen van het ontwerp

We bespreken de mogelijkheden waarna ik met een ontwerp aan de slag ga.
[

Passen en leveren

Zodra ik klaar ben kunt u het werk beoordelen en doe ik zo mogelijk de laatste aanpassingen.