Collectie ringen en armbanden

Winter meets Spring

Deze 2 zilveren ringen verbeelden de winter en de lente. De bovenste ring is afgewerkt met ijsmattering en gezet met een diep blauwe spinel en een lila paarse zirkonia. De onderste ring is van rond draad gemaakt en gezet met een appeltjesgroene markies geslepen peridoot. 

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Sakeri ring

Deze ring ring bestaat, net als de bijpassende oorbellen, uit zilver-koper mokume en zilver. De vorm van de ring loopt vloeiend door en loopt mooi mee met de vorm van de hand wanneer u deze draagt. het zilver is hoogglans afgewerkt en het mokume is zijdeglans afgewerkt.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Mantelring

 Deze ring is gemaakt van zilver. Hij is van binnen hol gemaakt zodat er bijvoorbeeld as in zou kunnen van een overledene en zodat de ring minder zwaar is. In het midden is een cabochon geslepen citrien gezet. Hij is aan de buitenkant afgewerkt met ijsmattering en de binnenkant is hoogglans.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Wisselring

 Deze ring is gemaakt van zilver, koper en 14kt geel goud. Een van de delen is gezet met een prinses geslepen zirkonia en het andere opzetstuk is van mokumé gane. Op deze manier heb je 2 hele verschillende ringen in een.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Hamon armband

 Zilveren plaatarmband met een versiering van geribbeld zilver en gezet met een prinses geslepen olijfgroene zirkonia. In de armband zit een scharnier en een sluiting verwerkt. Op de sluiting zit nog een baguette geslepen zirkonia. De armband is grotendeels hoogglans afgewerkt, de ribbels zijn gematteerd. 

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Zilveren gietring

 Deze ring heb ik op een soortgelijke manier vervaardigd als mijn Delftse giethanger. Ze matchen dan ook goed met elkaar. De manier van afwerken is ook hetzelfde. Er zitten stukjes hoogglans en stukjes mat tussen om het ontwerp meer contrast te geven.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)
In opdracht

Hoe ik werk

w

Maak een afspraak

Bel of mail me zodat we een afspraak maken om uw wens te bespreken.

Bepalen van het ontwerp

We bespreken de mogelijkheden waarna ik met een ontwerp aan de slag ga.
[

Passen en leveren

Zodra ik klaar ben kunt u het werk beoordelen en doe ik zo mogelijk de laatste aanpassingen.