Collectie ringen en armbanden

Mantelring

 Deze ring is gemaakt van zilver. Hij is van binnen hol gemaakt zodat er bijvoorbeeld as in zou kunnen van een overledene en zodat de ring minder zwaar is. In het midden is een cabochon geslepen citrien gezet. Hij is helemaal hoogglans afgewerkt.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Wisselring

 Deze ring is gemaakt van zilver, koper en 14kt geel goud. Een van de delen is gezet met een prinses geslepen zirkonia en het andere opzetstuk is van mokumé gane. Op deze manier heb je 2 hele verschillende ringen in een.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Hamon armband

 Zilveren plaatarmband met een versiering van geribbeld zilver en gezet met een prinses geslepen olijfgroene zirkonia. In de armband zit een scharnier en een sluiting verwerkt. Op de sluiting zit nog een baguette geslepen zirkonia. De armband is grotendeels hoogglans afgewerkt, de ribbels zijn gematteerd. 

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Zilveren gietring

 Deze ring heb ik op een soortgelijke manier vervaardigd als mijn Delftse giethanger. Ze matchen dan ook goed met elkaar. De manier van afwerken is ook hetzelfde. Er zitten stukjes hoogglans en stukjes mat tussen om het ontwerp meer contrast te geven.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)
In opdracht

Hoe ik werk

w

Maak een afspraak

Bel of mail me zodat we een afspraak maken om uw wens te bespreken.

Bepalen van het ontwerp

We bespreken de mogelijkheden waarna ik met een ontwerp aan de slag ga.
[

Passen en leveren

Zodra ik klaar ben kunt u het werk beoordelen en doe ik zo mogelijk de laatste aanpassingen.